Fransk avis:Hevder Liverpool er i jevnlig kontakt med Mbappé

Fransk media hevder Liverpool og Real Madrid er i jevnlig kontakt med Kylian Mbappé om en overgang neste sommer.

21. sep 2020 kl 21.37 Jens Bessesen

Den franske avisen L'equipe melder mandag kveld at Liverpool og Real Madrid er fremst i kampen om å sikre seg Kylian Mbappés signatur. Samtidig vil PSG kjempe hardt for å beholde sin franske superstjerne. Ifølge avisen er Liverpool og Real i jevnlig kontakt med Mbappé og hans representanter om en overgang neste sommer.

Ifølge Sunday Times har Mbappé gjort det klart at planen hans er å spille en sesong til på Parc de Princes, og gir klubbens tekniske direktør Leonardo en mulighet til å få igjen en god del av den enorme summen de betalte for ham. 

Kontrakten går ut

PSG betalte 165 millioner pund for 21-åringen da han kom fra Monaco i 2018, men nå er det under to år til kontrakten går ut. 

– Det er ikke akkurat en hemmelighet at han har ventet på at noen skal komme med det riktige framstøtet for ham. Og dersom det er én klubb som ville passet ham helt perfekt, både med fotballen de spiller, men også med hva han ønsker seg fra et lag – så er det Liverpool. Ryktene som har sirkulert, og startet i en søndagsavis i England, har faktisk noe i seg, sa den franske journalisten Philippe Auclair i podcasten «Football Weekly» forrige uke. 

Ifølge L'equipe skal Mbappé ha et stort ønske om å spille under Real Madrid-manager Zinedine Zidane, men han skal også ha sansen for Klopp og Liverpool. Klopp og Mbappé skal ha holdt jevnlig kontakt siden tyskeren ønsket å hente spissen helt tilbake i 2016. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]