Klopp kan trekke et lettelsens sukk etter Trents innhopp for England

Trent Alexander-Arnold spilte de siste tjue minuttene mot Island i går.

6. sep 2020 kl 10.25 Einar Kvande

Liverpools mange skader i forsvarsrekka har gitt Jürgen Klopp noen grå hår denne sommeren, men nå ser det ut til at situasjonen lysner litt. Jöel Matip spilte sine første 45 minutter med fotball siden han fikk en fotskade mot Everton i juni, da Liverpool slo Blackpool 7-2 på Anfield i går. Matip gjorde sågar Liverpools første mål.

Og senere på dagen var også Trent Alexander-Arnold tilbake i spill, etter å ha gått skadet gjennom hele sesongoppkjøringen.

Scouseren reiste ikke med resten av troppen til treningsleiren i Østerrike på grunn av en mindre skade, men ble igjen på Merseyside og trente etter eget opplegg. Han var uaktuell til Community Shield-kampen mot Arsenal den 29. august, men trente med landslaget denne uken, og kom inn fra benken og spilte de siste tjue minuttene av Englands Nations League-kamp mot Island i Reykjavik i går kveld.

Erstattet Sancho

Alexander-Arnold erstattet Jadon Sancho etter 73 minutters spill, rett etter at Kyle Walker hadde blitt utvist for Three Lions.

At Matip og Alexander-Arnold er tilbake i spill er svært gode nyheter for Jürgen Klopp en uke før ligastart, etter de urovekkende meldingene om at venstreback Kostas Tsimikas er blitt smittet av koronaviruset. Det betyr antagelig at grekeren mister ligaåpningen mot Leeds, og trolig også bortekampen mot Chelsea den 20. september. Forhåpentligvis vil sommerkjøpet fra Olympiakos være friskmeldt til Arsenal kommer på besøk til Anfield den 28. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]