Werner måtte ha ispose på kneet, men blir klar til helgen

Timo Werner kommer til å spille mot klubben han trodde han skulle til.

15. sep 2020 kl 12.33 Arild Skjæveland

Før Korona-pandemien snudde opp ned på overgangsmarkedet og transfers, trodde både Liverpool og Timo Werner at tyskeren skulle spille i helrødt denne sesongen.

Jürgen Klopp forklarte det med at han ikke kunne diskutere lønnskutt med spillerne sine, samtidig som en brukte store summer på en ny spiss. Samtidig ble Afrikamesterskapet flyttet fra januar 2021 til 2022, så behovet for forsterkninger i angrepet ble litt mindre enn det så ut til å bli før den nyheten kom. Da ville Liverpool vært nødt å klare seg uten Mohamed Salah og Sadio Mané i flere uker i løpet av vinteren - men slik blir det ikke.

Klopp skal selv ha ringt til Werner og informert om at en avtale ikke kunne gjennomføres - og da endte han opp på Stamford Bridge. Mandag kveld fikk han debuten sin, og fikk straffesparket som førte til Chelseas første mål i 3-1 seieren over Brighton.

Måtte ise ned kneet

På søndag skal Liverpool til Stamford Bridge, og 24 år gamle Werner kommer til å møte laget og manageren han selv trodde at han skulle spille for bare seks måneder tilbake.

Han måtte ha ispose på kneet etter kampen mot Brighton, men spilte samtlige 90 minutter.

– Kneet til keeperen traff meg rett i muskelen. Han traff hardt, og i resten av kampen gjorde det veldig vondt. Det var noen bevegelser jeg ikke kunne gjøre fordi det var veldig vondt i muskelen, sa han til Sky Sports etter kampen.

– Jeg er glad for at vi vant, og bryr meg ikke om det. Om en uke vil det være bra igjen, sa han.

Han bekreftet at han kom til å bli klar mot Liverpool.

– Selvsagt. Til slike kamper blir du alltid klar, svarte Werner.

Chelsea - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]