Avslører detaljer om hva Salah sa etter kampen

Watford-keeper Ben Foster ble meget imponert over Mohamed Salah.

26. okt 2021 kl 14.20Jens Bessesen

I sin videoblogg «The Cycling GK» snakker Ben Foster om hvorfor han ble så imponert over Mohamed Salah etter kampen Liverpool vant 5-0 forrige uke. Salah hadde scoret et fantastisk mål, men måtte likevel gjøre litt research til neste gang han skulle møte Foster.

– De hadde akkurat vunnet 5-0 og Salah scoret et mål. Han kom bort til meg etter kampslutt med hånda over munnen fordi han ikke ville at kameraene skulle fange opp hva han sa. Så sa han «Ben. Hvis jeg fikk et straffespark, hvilken vei ville du slengt deg?», sier Foster i videoen. Saken ble omtalt av Goal

Da tenkte Foster at Salah var en glup kar.

– Vi målvakter gjør vår research på spisser og prøver å finne ut hvor de har satt sine siste straffespark. Salahs siste fem straffer hadde gått til høyre for keeper. Så jeg sa til han at jeg ville gått til høyre av den grunn. Da sa han med et stort smil: «Takk. Jeg må vite det».

– Så han var ikke bare fornøyd med å vinne 5-0 og score et mål, være banens beste. Han må vite hver minste lille detalj om neste kamp, om han får den straffen, for å vite hvor han skal sette den. Derfor er Mo Salah på toppen, sier Foster i videoen.

Salah har scoret hele ni mål mot Watford siden han kom til Liverpool.