Denne gang ser det ut til å bli Solskjær som må finne løsninger i midtforsvaret

United må trolig klare seg uten begge sine beste stoppere mot Liverpool.

12. okt 2021 kl 18.12Arild Skjæveland

Om 12 dager skal Jürgen Klopp og laget hans til Old Trafford for å møte erkerivalen Manchester United på bortebane. Kampen er satt opp søndag 24. oktober kl. 17.30.

Før den tid skal de helrøde møte både Watford og Atletico Madrid på bortebane – men allerede nå er det klart at Ole Gunnar Solskjær har noen utfordringer når han skal sette opp laget.

Liverpool dro til Old Trafford med Rhys Williams og Nathaniel Phillips som midtstoppere i midten av mai – og vant kampen 4-2. Denne gang ser det ut til å bli United som må rokkere på stopperplass.

Varane er ute – Maguire usikker

I sommer kjøpte de Raphael Varane fra Real Madrid for 34 millioner pund. Den rutinerte 28-åringen måtte byttes ut da Frankrike slo Spania i Nations League-finalen på søndag.

Nå er skadeomfanget klart, og United melder i en pressemelding at franskmannen vil være ute i flere uker.

Kaptein Harry Maguire måtte byttes med en skade i leggen da United tapte 1-0 hjemme mot Aston Villa 25. september. Han mistet også kampene mot Villarreal og Everton, og landskampene for England. Foreløpig er det uklart om hvordan han ligger an, og når han er tilbake. Det har ikke blitt rapportert at han er tilbake i trening.

Dersom Varane og Maguire er ute, er Eric Bailly, Victor Lindelöf, Phil Jones og 19 år gamle Teden Mengi alternativene på stopperplass. Jones har ikke spilt en ligakamp siden 22. januar 2020, men er registrert i Premier League-troppen.