Man Utd kan måtte klare seg uten sine faste stoppere mot Liverpool

Liverpool møter Manchester United i Premier League søndag 24. oktober, og det er ikke sikkert at Ole Gunnar Solskjær kan benytte sitt foretrukne stopperpar i den kampen.

11. okt 2021 kl 08.46Einar Kvande

Manchester United har allerede kaptein Harry Maguire på skadelisten, og nå ser det også mørkt ut for hans stopperkollega med tanke på Liverpool-kampen. Rapahel Varane måtte nemlig byttes ut med en skade i første omgang av Frankrikes Nations League-finale mot Spania søndag kveld.

Varane gikk i bakken og holdt seg til leggen, men det er uklart hva som forårsaket skaden. Det spekuleres i at franskmannen fikk en muskelskade når han løp, eller om det skjedde noe da han skulle stoppe et spansk innlegg. 

Møter Leicester og Atlanta før Liverpool kommer på besøk

Manchester United møter Leicester på lørdag, før de reiser til Italia for å møte Atalanta i Champions League. Deretter kommer kampen mot Liverpool.

Det er fortsatt uklart hvor alvorlig Varanes skade er, men United-stopperen ble i alle fall byttet ut to minutter før pause, noe som tyder på at skaden var av en slik art at man ikke kunne vente et par ekstra minutter til pausesignalet lød. 

Frankrikes medisinske stab behandlet Varane ute på banen, men det ble raskt klart at han ikke kunne fortsette kampen. 

Manchester United-ledelsen vet heller ikke når Maguire vil være tilbake i spill, og dermed kan Ole Gunnar Solskjær risikere å måtte mønstre et lag uten sine to faste stoppere mot Liverpool. Et scenario som ikke akkurat var ukjent for Jürgen Klopp forrige sesong.