– Det plager meg ikke hva de andre gjør. Vi har vår filosofi

Liverpool har holdt seg veldig rolig på overgangsmarkedet i forhold til flere av tittelutfordrerne.

3. okt 2021 kl 09.59Stefan Fosse

Etter en sommer hvor Chelsea, Manchester United og Manchester City har brukt store penger på profiler, er det nå knyttet store forventninger. Er Liverpool blitt oversett i tittelkampen denne sesongen?

Det er noe Jürgen Klopp ikke bryr seg spesielt mye om.

– Det plager meg ikke. Jeg vet hvordan verden fungerer. Hvis du kjøper dette og dette, vil folk si du skulle vært forsterket, sier Klopp til Sky Sports om pengebruken i fotballen.

Her er en oversikt over hvilke engelske klubber som brukte mest penger:

En annen filosofi

Da Manchester United hentet Cristiano Ronaldo, Chelsea hentet Romelu Lukaku og Manchester City hentet Jack Grealish, virket Klopp fornøyd med alternativene sine inn mot sesongen.

– Det er alltid rom for å bruke penger, men vi har gjort det i riktige øyeblikk når den riktige spilleren var der for oss. Når det er saken går vi for det, når det ikke er der, prøver vi ikke en annen løsning, sa Klopp. 

TRUFFET BLINK: Jürgen Klopp og sportdirektør Michael Edwards (t.h.) har gjort det veldig bra på overgangsmarkedet de siste årene.

TRUFFET BLINK: Jürgen Klopp og sportdirektør Michael Edwards (t.h.) har gjort det veldig bra på overgangsmarkedet de siste årene.

Klopp mener klubben har en annen filosofi rundt spillerlogistikk enn andre klubber.

– Vi er annerledes, det er forskjellige filosofier. Våre eiere har deres filosofi og vi vant ligaen og Champions League, så det kan ikke være så ille. 

Klopp sier likevel at han og klubben alltid er ute etter å ut forbedre seg.

– Vi er i en situasjon hvor vi vil forbedre dette laget og hele klubben konstant. Hva andre folk tenker og sier, det plager meg ikke i det hele tatt, sa Klopp. 

Liverpool - Manchester City spilles kl. 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.