– Alt vi trengte å gjøre var å holde ballen unna Virgil

West Ham-spiss Michail Antonio avslører hvordan laget planla å slå Liverpool.

– Vi så at de slet med ballene som ble slått inn, og alt vi trengte å gjøre var å holde ballen unna Virgil (van Dijk), og det fungerte for oss i dag, sier Michail Antonio til Sky Sports.

– Planen var å være tett på målvakten, og så bare gå i duellene.

Angriperen gikk målløs av banen, men var sentral i West Hams aggressive dødballstrategi. London-laget var bevisste på hvor de skulle såre Liverpool.

– Vi må berømme støtteapparatet vårt. De ser på svakheter og styrker for hvert lag vi møter, og for ulike kamper dekker vi forskjellige strategier.

Kritisk Klopp

Jürgen Klopp var ikke like imponert. Tyskeren mener at det West Ham drev med går som blokkering, og ikke mannsmarkering. Den ubeseirede rekken stoppet med kamp nummer 26. 

– Jeg så at ingen markerte meg på målvakten, så jeg er der for å blokkere målvakten og sørge for at han ikke kan komme ut og fange den (ballen). Vi så hva som skjedde i dag, det ble mål, poengterer Antonio.

Formspilleren

«The Hammers» gjorde mer enn å banke baller i boks. Formspiller Jarrod Bowen viste igjen frem hva som bor i han.

– Vi visste at det ville bli tøft mot Liverpool. De holder på ballen og er ustanselige. Noen ganger, når du vinner ballen tilbake, er du så sliten etter å ha forsvart deg, og da er det tungt å holde på ballen og konsentrasjonen. Men det skjer alltid, spesielt når du spiller mot et lag som Liverpool, forteller Bowen til Whufc.com.

Over de siste serierundene er det kun Mohamed Salah som er foran 24-åringen når det kommer til målinvolveringer. Det var Bowens driv som førte til 2-1.

– Heldigvis støtet Joël Matip ut, jeg så Pablo (Fornals) på løp, jeg måtte forsøke å vekte pasningen perfekt inn bak. Jeg klarte det og vi fikk en scoring ut av det.