– Atletico vil savne Griezmann, men har andre måter å angripe på

Atletico Madrid har offentliggjort 20-mannstroppen sin til onsdagens kamp.

Onsdag kveld er det nytt møte med Atletico Madrid – der Diego Simeone må klare seg uten Antoine Griezmann. Den franske landslagsspilleren, med 100 landskamper, fikk direkte rødt kort da han sparket Roberto Firmino i hodet.

Da hadde han allerede scoret to mål i kampen, og vært hjemmelagets beste spiller. Nå må de klare seg uten ham i returen. Det er ikke bra for den spanske klubben, for Griezmann er i veldig god form.

– Han spilte veldig bra mot Betis på søndag, og var arkitekten bak alle Atleticos angrep, forteller den spanske journalisten Alvaro Romeo i tirsdagens episode av podcasten The Totally Football Show.

Det er likevel ikke helt krise, ifølge Romeo. Han mener Simeone har funnet en litt annen måte å spille på.

– Han vil ikke være på Anfield, men jeg tror Atletico har funnet bedre måter å angripe på enn de gjorde tilbake i oktober og september. Det handler om å sørge for at de driblesterke spillerne vinner duellene sine. De har mange spillere som kan gjøre det – Correa, Joao Felix, Carrasco – som scoret et flott mål mot Betis også.

I FORM: Joao Felix har vært i god form, og imponerte også mot Liverpool for to uker siden.

I FORM: Joao Felix har vært i god form, og imponerte også mot Liverpool for to uker siden.

– Dersom du skal slå Liverpool, så kan du ikke alltid håndtere presset deres, men når du har spillere som Felix og Correa som kan drible seg fri, så gir deg laget ditt noen fordeler. Jeg tror det vil være planen, at de mest driblesterke spillerne får ballen i farlige områder, sier han.

Offentliggjorde troppen

Romeo tror Liverpool er favoritter, også foran denne kampen.

– Liverpool var favoritter også før den forrige kampen. Det viste seg å være riktig i 10 minutter, men ikke resten av kampen, da Atletico spilte bra med 10 mann. I denne kampen tror jeg Liverpool vil angripe, og Atletico Madrid er klare for å ta kontringsmulighetene sine.

– Jeg forventer at Atletico er bedre nå enn de var for en måned siden, for de har tatt steg. Det jeg lurer på er om Suarez vil spille eller ikke, for på bortebane i Champions League har han ikke klart å være like giftig som spiss. Med tanke på formen til Joao Felix og Correa, tror jeg begge de bør spille, sier han videre.

Atletico Madrid har offentliggjort 20-mannstroppen som har reist til Merseyside. Der mangler ikke bare Griezmann, men også Geoffrey Kondogbia, Thomas Lemar, Marcos Llorente, i tillegg til Stefan Savic som også er suspendert.

Liverpool - Atletico Madrid spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.