– De er spanske mestere, og jeg forventer at de vinner ligaen igjen

Jürgen Klopp skriver mye pent om kveldens motstander i kampprogrammet.

I kveld er det nytt møte med Atletico Madrid. Liverpool tok en meget imponerende 3-2-seier i den spanske hovedstaden for to uker siden, og nå skal lagene møtes igjen på Anfield.

Siden forrige kamp har «Atleti» spilt 2-2 hjemme mot Real Sociedad, 2-2 borte mot Levante, og slått Real Betis 3-0 på Wanda Metropolitano. Laget ligger på fjerdeplass på tabellen, tre poeng bak Real Sociedad, men med én kamp til gode.

Jürgen Klopp forventer at Atletico vinner ligaen igjen, slik de gjorde forrige sesong.

– De er spanske mestere, og når jeg ser på kvaliteten deres fra angrep til forsvar, vil jeg forvente at de forsvarer tittelen, og regnes blant favorittene i denne turneringen vi spiller i kveld, skriver Klopp i kampprogrammet.

– De er et skikkelig topplag, og en av de mektigste klubbene i verden. De presterer alltid bra, og har vår fulle respekt. Så klart betyr ikke den respekten at vi roer ned våre egne forventninger. I de kampene vi har møtt dem over de siste årene synes jeg vi alltid har vist våre egne kvaliteter, inkludert i den siste kampen i Madrid, skriver han videre.

– Én av våre beste kamper

Liverpool møtte også «Atleti» på Anfield i mars 2020, i det som var den siste kampen før koronapandemien gjorde at alt ble stengt. Det var en kamp Liverpool til slutt tapte i ekstraomgangene, etter et voldsomt kjør mot Jan Oblak i bortelagets mål.

– Forrige gang vi spilte mot hverandre her på Anfield, vant Atletico oppgjøret, men prestasjonen vår den kvelden var eksepsjonell, sier Klopp.

– Helt ærlig, har jeg ingen problemer med å si at det er en av mine favorittkamper etter hvordan vi har spilt i en europacupkamp på hjemmebane, og vi har vært bortskjemt med noen spesielle kamper.

Liverpool - Atletico Madrid spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.