Disse starter mot West Ham:Ett avvik fra lesernes lag

Lagoppstillingen til Liverpool er klar.

Det er Premier League som står på menyen igjen, og det betyr at Jürgen Klopp mønstrer sine beste menn på London Stadium.

Liverpool og West Ham ligger som nummer 3 og 4 på tabellen, og vertene er to poeng bak Klopps menn før kampen. Det betyr at The Hammers vil passere Liverpool på tabellen om de påfører Anfield-klubben det første tapet på 26 kamper.

Dersom Liverpool tar poeng vil de passere Manchester City på tabellen, og gjeninnta andreplassen, og med seier vil de bare være ett poeng bak serieleder Chelsea, og de vil samtidig få en luke på fem poeng ned til West Ham på fjerdeplass.

Midtbanespillerne Naby Keita, Curtis Jones, Harvey Elliott og James Milner er uaktuelle til kampen på grunn av skader, og det samme gjelder midtstopper Joe Gomez og angriper Roberto Firmino.

Laget

Liverpool gjør en endring på startoppstillingen til denne kampen, i forhold til mannskapet som startet mot Atletico Madrid. Det er Andy Robertson som erstatter Kostas Tsimikas på venstrebacken.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, van Dijk, Matip, Robertson, Henderson, Fabinho, Oxlade-Chamberlain, Mané, Salah, Jota. 

Reserver: Kelleher, Konate, Thiago, Minamino, Tsimikas, Origi, Phillips, Williams, Morton

Dette betyr at Alex Oxlade-Chamberlain er i startoppstillingen for andre kamp på rad for første gang siden juli 2020.

– Ox var veldig god i midtuken. Han følte seg i veldig fin form. Han roet ned i de riktige øyeblikkene, og satte fart når han måtte det. Han fortjener å starte igjen. Thiago kom tilbake fra skade for bare en uke siden, så det er fornuftig at Ox starter, sier Jürgen Klopp om sitt valg av midtbanespillere.

West Ham: Fabianski, Johnson, Zouma, Ogbonna, Cresswell, Rice, Soucek, Bowen, Benrahma, Fornals, Antonio

Reserver: Areola, Dawson, Coufal, Diop, Masuaku, Fredericks, Kral, Noble, Lanzini

300 Premier League-kamper

Jordan Henderso spiller sin Premier League-kamp nummer 300 for Liverpool.