Fant ingen bevis etter anklager om spytting mot City-benken

Liverpool FC har notert hvilke supportere som var for aggressive mot Manchester City-benken, men spytting fant de ingen bevis på i etterforskningen.

Bortelagets støtteapparat kom med anklager om spytting fra en Liverpool-supporter etter kampen mellom Liverpool og Manchester City i starten av oktober. 

Men etter en grundig etterforskning har ikke Liverpool FC funnet noe bevis på en spytteepisode. Imidlertid har etterforskningen vist at det er behov for sanksjoner mot en eller flere supportere, skriver The Athletic.

Klubben har den siste måneden samlet bevis etter uttalelser fra Citys støtteapparat, vakter og supportere, i tillegg til overvåkningsbilder og tv-bilder fra kampen. 

«Vi har fulgt klubbens retningslinjer, og passende tiltak er iverksatt basert på bevisinnsamlingen og uttalelser fra de fornærmede», sier en talsperson for Liverpool FC.

Det kunne altså ikke bli bevist at noen spyttet mot Manchester City-benken, men ifølge The Athletic var det to supportere som var i overkant aggressive i sin oppførsel mot City-benken. De vil måtte svare for seg og eventuelt få en straff av Liverpool FC.