Gjorde jobben i UEFA Youth League

Liverpool U19 tok en viktig seier i UEFA Youth League.

Liverpool U19 tapte 2-0 i Madrid sist de var i aksjon i UEFA Youth League. Da Fernando Torres og U19-laget han er med i trenerteamet for kom til Kirkby på onsdag – handlet nesten alt om de unge røde.

Kaide Gordon var tilbake etter sitt skadeopphold, og spilte 45 minutter. Harvey Blair, som nylig fikk sin A-lagsdebut, var han som kom inn for Gordon etter pause. Han måtte selv ut mot slutten av kampen etter å ha pådratt seg noe som så ut til å være en strekk på baksiden av låret.

I førsteomgangen hadde Liverpool flere gode sjanser, blant annet fra straffemerket, men Max Woltmans forsøk ble reddet.

Etter pause fortsatte Marc Bridge-Wilkinsons lag å angripe mot den imponerende målvakten Antonio Gomis i Atleticos mål – og fikk til slutt belønning. Billy Koumetio spilte en strålende stikker gjennom til Woltman, som scoret sikkert inne i boksen.

Godt resultat

Seks minutter senere var kaptein Jarell Quansah på riktig sted etter en corner, og fikk pirket inn 2-0. Liverpool hadde flere sjanser til å øke ledelsen, men det ble med 2-0.

Samtidig vant Porto U19 sin kamp 1-0 borte mot AC Milan. Resultatet i Kirkby gjør at Atletico ikke lenger har Liverpool på innbyrdes oppgjør.

Porto leder gruppe B med 10 poeng når to kamper gjenstår. Det er tre poeng mer enn Liverpool har – med sju. Bak der igjen følger Atletico med fire, og AC Milan med ett.

Liverpools neste motstander er Porto på hjemmebane om tre uker, før det avsluttes borte mot AC Milan 7. desember. James Balagizi og co har veldig gode muligheter til å ta seg videre fra denne gruppen.

Liverpool U19: Mrozek, Bradley, Quansah, Koumetio, Beck, Stephenson, Balagizi, Norris (Corness, 86), Gordon (Blair, 46 (Cannonier, 86)), Frauendorf, Woltman.

Ubrukte reserver: Hewitson, Musialowski, Chambers, Bajcetic.