Ingen fare med Ox

Liverpool-manageren beroliget alle som fryktet en ny kneskade for Alex Oxlade-Chamberlain.

Alex Oxlade-Chamberlain satt nede, og måtte ha behandling for det som så ut som en kneskade på et tidspunkt i andre omgang mot Atletico Madrid. Midtbanespilleren kom imidertid innpå igjen, før han ble byttet ut til fordel for Takumi Minamino etter 78 minutter.

Etter kampen beroliget Jürgen Klopp alle som fryktet et skadeopphold for enda en midtbanespiller.

– Oxlade-Chamberlain har spilt noen kamper, og vi ønsket ikke å presse ham gjennom hele kampen. Vi har den neste allerede på søndag, og vi trenger alle spillerne våre. Det var grunnen til at vi byttet ham ut. Det går fint med ham, sa Klopp under sin pressekonferanse etter kampen.

– Taki er i veldig god form. Det kunne alle se da han kom innpå. Vi hadde muligheten til å benytte ham, og da gjorde vi det, la tyskeren til.