Nøkkelspillere tilbake for Southampton

Liverpool møter Porto i kveld, men ukens viktigste kamp er utvilsomt lørdagens oppgjør mot Southampton.

Southampton har fått gode nyheter før de gjester Anfield på lørdag. Forsvarsspiller Jack Stephens, som har vært ute i åtte uker med et hamstring/kneproblem, er tilbake i full trening, melder HampshireLive.

Stephens er tilbake i trening med førstelaget for første gang siden september. Etter en fin start på sesongen ødela forsvarsspilleren sener mellom hamstringmusklene og kneet i kampen mot Manchester City. 

Saints-manager Ralph Hasenhüttl hadde håpet å ha Stephens tilbake allerede til kampen mot Norwich, men det gikk ikke. Nå er han altså tilbake i trening med laget igjen, og forbereder seg til kampen på Anfield.

To spillere er tvilsomme

Southampton har også Nathan Redmond tilbake, etter at han sto over kampen i Norwich for å være tilstede da hans sønn ble født. 

Stuart Armstrong (baksiden av den ene leggen) og Moussa Djenepo (personlige problemer) er de eneste to spillerne som er tvilsomme til helgens kamp for The Saints.