Ny midtstopper ute med skade. Dette er laget som starter mot Southampton

Kampen mot Southampton må vinnes. Lagoppstillingen er klar.

8. mai 2021 kl 20.16Arild Skjæveland

Flere resultater har gått Liverpools vei før møtet med Southampton. Dersom Jürgen Klopp sitt lag gjør jobben selv og vinner sine kamper, er det definitivt gode sjanser for at laget kan oppnå målet om topp fire-plassering og Champions League-spill igjen til høsten.

Det er over to uker siden de røde sist spilte en kamp. Klopp kunne på fredag fortelle at han hadde noen spillere som slet med smeller, der det måtte tas en sen avgjørelse på om de kunne starte.

Den ene spilleren viser seg å være Ozan Kabak, som mister kampen på grunn av skade. Da er det tilbake til Rhys Williams sammen med Nat Phillips i forsvaret – for Klopp velger å bruke Fabinho på midtbanen. Det gjør at Billy Koumetio sitter på benken.

James Milner, Naby Keita og Ben Davies er også ute, med det som da må være små smeller. 

– Med Milner er det ikke noe stort, og jeg forventer ham tilbake i neste uke eller noe slikt, sa Klopp til Sky Sports. Han la til at Kabak er ute med en muskelskade, og det foreløpig er uklart hvor alvorlig det er.

Midtbanen Wijnaldum, Fabinho og Thiago har startet sammen to ganger tidligere. Det har blitt to seire, mot RB Leipzig og Wolverhampton.

Lagoppstillingene

Liverpools lag: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Williams, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Thiago, Jota, Salah, Mane

Benk: Adrian, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, Woodburn, N. Williams, Koumetio.

Southamptons lag: Forster, Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Stephens, Walcott, Ward-Prowse, Armstrong, Tella, Adams, Redmond

Benk: McCarthy, Ramsay, Salisu, Jankweitz, Diallo, Ferry, Djenepo, Obafemi, Nlundulu

Kampen spilles kl. 21.15, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.