50/50 for Robertson

Andy Robertson kan rekke kampen mot Arsenal.

Det er sjelden et godt tegn når spillere setter seg ned og signaliserer at de har fått en skade, men det er spesielt grunn til bekymring når Andy Robertson er spilleren som gjør det. Skotten spiller stort sett 90 minutter i alle kamper og virker alltid som han kunne spilt 90 til. 

Derfor var det ikke hyggelig å se Skottlands kaptein sette seg på gresset med en hamstringskade mot slutten av kampen mot Danmark mandag. 27-åringen ble byttet ut, og etter kampen har vi ikke fått noen nye rapporter om skaden.

Men natt til onsdag skriver Paul Joyce i The Times at det er tvilsomt om venstrebacken rekker lørdagens kamp mot Arsenal på Anfield.

James Pearce i The Athletic skriver onsdag ettermiddag at det er 50/50 om Robertson rekker Arsenal-kampen eller ikke.

Undersøkelser

Robertson skal ha vært på skan og ytterligere undersøkelser tirsdag for å finne ut mer om hva slags skade det er snakk om. 

Foreløpig har det ikke kommet noe fra offisielt hold, men Joyce skriver at Liverpool mener det ikke dreier seg om en alvorlig skade. Likevel vil de ikke ta noen sjanser, og Kostas Tsimikas er klar til å steppe inn om lørdagens kamp kommer for tidlig for Robertson.

Tirsdag kom det noen gode skadenyheter fra Liverpool da Sadio Mané trente for fullt med laget etter å ha reist hjem tidlig fra landslagssamlingen. Jordan Henderson var også på plass, og det kan virke som han kan bli klar til helgens hjemmekamp.

James Milner var også åpenbart på bedringens vei, mens Roberto Firmino og Curtis Jones må belage seg på noen flere uker på sidelinjen med henholdsvis hamstring- og øyeskade. Det har ikke kommet noen oppdateringer på situasjonen til Naby Keita den siste uken.