Får ingen varige mén, men må regne med flere uker på sidelinjen

Etter oppløftende skadenytt fra AXA Training Centre tidligere i dag, kommer det nå en skikkelig negativ nyhet.

Curtis Jones fikk en finger i øyet under trening dagen før hjemmekampen mot Atletico Madrid, og sto over den kampen. Øyet ble oppskrapet, og det ble rapportert at Jones ikke så noe på øyet i det hele tatt på det tidspunkt. 

Midtbanespilleren fikk beskjed om å holde senga, og ligge i ro en ukes tid. Han var derfor ikke aktuell til Liverpools bortekamp mot West Ham, og kampene til England U21 i denne landskamp-perioden.

Får ingen varige mén

Nå melder Liverpool FC på sine offisielle nettsider at Jones er satt ut av spill i flere uker fremover på grunn av skaden. Det er en skade direkte på øyet, og ikke på øyehulen.

– Det var en veldig merkelig og uheldig skade, men det er viktig å understreke at han ikke vil få varige mén som følge av skaden, og synet hans vil ikke bli svekket ut over perioden han trenger for at skaden skal leges, forklarer klubblege Jim Moxon.

– På grunn av skadens natur er det imidlertid viktig å være veldig forsiktig. Skaden må få tid til å leges, og vi kan ikke stresse med dette. Derfor vil han ikke komme tilbake på banen med det første, legger han til.

– Skaden må være helt leget før Curtis kan komme tilbake i full trening. Det er ting han kan gjøre i mellomtiden for å holde formen vedlike.

– Vi kan ikke sette noe eksakt tidspunkt for hans retur, utenom at vi kan si at det vil ta flere uker, for skaden må leges på naturlig vis. Vi vil ikke ta noen risiko med dette. Tålmodighet er viktig med denne spesifikke skaden.