Strålende fornøyd Premier League-debutant

En drøm gikk i oppfyllelse for Tyler Morton lørdag kveld.

Tyler Morton var et eneste stort glis etter å ha fått sin Premier League-debut for Liverpool i lørdagens 4-0-seier over Arsenal på Anfield. 

– Dette er en helt spesiell følelse, og spesielt når det er for barndomsklubben. Jeg har vært Liverpool-supporter hele livet, og det føltes surrealistisk å gå ut på banen, sier han.

– Det er der jeg vil være, og jeg vil bare fortsette å jobbe for det, sier midtbanespilleren som nylig fylte 19 år.

En drøm

Morton har så langt denne sesongen fått spille halvannen kamp i ligacupen og imponert. De mange skadene på midtbanen førte nå også til Premier League-debuten foran et fullsatt og feststemt Anfield.

– Jeg tror alle drømmer om å bli Liverpool-spiller. Familien min sier hvor stolt de er av meg hver dag når jeg drar på trening. Det føltes godt å gjøre det for dem og for mine beste kamerater, sier han til LFCTV.

Morton kom inn for forbildet Thiago etter 84 minutter og gjorde et kontrollert innhopp. 

– Jeg kom rett inn i sonen og inn i kampen. Jeg var opptatt av å holde på ballen og sikre seieren, og å gjøre som jeg pleier. Alt gikk etter planen. 

– Jeg følte det gikk bra, selv om det ikke var så mye jeg kunne gjøre i de ti minuttene jeg var på banen. Det viktigste var å roe ned kampen, sier han.

Trives

19-åringen innrømmer at han var litt nervøs før innhoppet.

– Men det var bare gode nerver! Manageren gjorde det lett for meg, sier han og legger til at han lærer mye hver eneste gang han får trene eller spille med stjernene i Liverpool.

– Manageren og spillerne jeg jobber med er på et helt annet nivå. Så det er fantastisk å få en varm velkomst og et klapp på skulderen av dem.