Agent vil ikke sende Haaland til Liverpool

Fire klubber er aktuelle som fremtidige arbeidsgivere for Erling Braut Haaland, ifølge agent Mino Raiola.

Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland er et av de heteste spissnavnene i fotball-Europa akkurat nå, og nordmannen har en utkjøpsklausul som kan aktiveres i sommer.

I et intervju med tyske Sport1 sier Haalands agent, Mino Raiola, at det er store sjanser for at spissen vil forlate Bundesliga-klubben i sommer. Superagenten hinter imidlertid om at verken Liverpool eller Manchester United vil få sjansen til å signere målgarantisten.

Jærbuen har gjort 74 mål på 72 kamper for Dortmund siden han kom til den tyske klubben i 2020, og dermed står toppklubbene i kø etter hans tjenester. 

Fire klubber nevnes som aktuelle

På spørsmål om når Haaland vil forlate Dortmund svarer Raiola som følger:

– Kanskje i sommer, kanskje sommeren etter. Men det er en stor sjanse for at Erling vil forlate klubben nå i sommer. Vi får se.

– Han kan og vil ta neste steg. Bayern München, Real Madrid, Barcelona og Manchester City, dette er store klubber han kan gå til.

– City har vunnet ligaen fem ganger i løpet av de siste årene, noe som er mye mer enn United. Vi visste alle da han dro til Dortmund at dette steget videre ville komme, uttaler Raiola.