Har fortsatt problemer etter forrige møte med Norge

Virgil van Dijk opplyser at han fortsatt sliter med skaden som han fikk i en situasjon med Erling Braut Haaland i september.

Fingeren som Virgil van Dijk skadet i en duell med Erling Braut Haaland i VM-kvalifiseringskampen mellom Nederland og Norge i september plager fortsatt nederlenderen.

– Den har leget seg veldig tregt. Det var veldig, veldig smertefullt. Jeg teiper fortsatt fingeren, for det gjør vondt når noen kommer borti den. Det var et uhell. Jeg forsøkte å holde ham igjen, uttalte Liverpool-stopperen foran den andre kampen mot Norge, i Amsterdam i kveld.

Norges VM-kvalifiseringskamp mot Nederland i september endte med 1-1 og poengdeling. Både før og etter kampen var den store snakkisen duellen mellom Erling Braut Haaland og Virgil van Dijk.

Førstnevnte scoret Norges mål, og etter kampen konkluderte norsk presse med at nordmannen hadde kommet seirende ut av duellen.

Underveis i kampen var det flere harde dueller mellom de to stjernene, og etter matchen hevdet Braut Haaland at han hadde brukket fingeren til Liverpool-stopperen.

Ute av ledd

Ifølge den nederlandske pressesjefen var det imidlertid ikke snakk om noe brudd, men en forstuet finger.

En rekke engelske medier meldte at fingeren var ute av ledd, og ble dratt på plass igjen av Nederlands lege, da Liverpool-stopperen umiddelbart oppsøkte medisinsk hjelp ute ved sidelinjen.

Braut Haaland var ikke sikker på hvordan fingeren til nederlenderen ble skadet.

– Jeg vet ikke. Han kom bort til meg og sa «fuck it, you broke my finger». Han er fin, han. Han er god, for å si det sånn, sa Haaland.

Klokken 20.45 i kveld kan du se Virgil van Dijk i aksjon mot Norge igjen, i den helt avgjørende VM-kvalifiseringskampen mellom nasjonene i Amsterdam. TV 2 sender kampen direkte.