Chelsea-stjernen i oppsiktsvekkende intervju før Liverpool-kampAvslører misnøye med tilværelsen bare dager før Liverpool-kamp

2. januar møtes Chelsea og Liverpool på Stamford Bridge til en viktig toppkamp. Nå har Lukaku gjort alt han kan for å skape støy før den.

Det er bare tre dager til Liverpool møter Chelsea, til det som er en kamp som kan definere tittelracet 2021/22. 

Klopps menn kan ta seg forbi Tuchels mannskap med en kamp mindre spilt, og holde Manchester Citys forsprang til seks poeng. Chelsea på sin side har åtte poeng opp til laget i de lyseblå lagene, og har ikke råd til å la luken opp bli større. 

Alle øyne er rettet mot den viktige kampen, men nå har en av London-lagets stjerner gjort et oppsiktsvekkende intervju. 

Misfornøyd

Romelu Lukaku ble hentet «hjem» til Chelsea for over 100 millioner pund, men skal allerede være misfornøyd med situasjonen. I et intervju med SkySports forteller han om tilværelsen. 

– Fysisk har jeg det bra, men jeg er ikke fornøyd med situasjonen i Chelsea. Tuchel har valgt å spille med et annet system - jeg kommer ikke til å gi opp, og er profesjonell, forteller han i intervjuet, gjengitt av Liverpool Echo.

– Jeg er ikke fornøyd med situasjonen, men jeg er profesjonell og kan ikke gi opp nå. 

HJEMME: Det så ut til at Lukaku hadde funnet sin klubb for de neste årene, men den gang ei.

HJEMME: Det så ut til at Lukaku hadde funnet sin klubb for de neste årene, men den gang ei.

28-åringen flørtet også åpenlyst med gamleklubben Inter. 

– Nå er det riktige tidspunktet å dele følelsene mine. Jeg har alltid sagt at Inter har en spesiell plass i hjertet mitt: jeg vet at jeg skal tilbake til Inter, det håper jeg virkelig. 

– Jeg er forelsket i Italia, og nå er det på tide å forklare hva som virkelig skjedde. Jeg vil beklage til Inter-fansen, fordi måten jeg forlot på skulle ha vært annerledes. Det dere har gjort for meg og familien min blir med meg resten av livet. 

Han legger ikke skjul på at han ikke ønsker å vente lenge med å returnere til Italia. 

– Jeg håper fra dypet av hjertet mitt på en retur til Inter - ikke på slutten av karrieren min, men når jeg fortsatt er på et godt nivå og kan vinne mer. 

Timingen

Det merkelige tidspunktet for det oppsiktsvekkende intervjuet skal ha sammenheng med når det ble gjennomført. 

Samtalen skal ha skjedd før jul, og trener og spiller skal ha snakket sammen om situasjonen siden den gang. 

Belgieren har scoret i begge kampene han har spilt i romjulen, mot Aston Villa og og Brighton, og er tilsynelatende i storform før møtet med Liverpool. 

La oss håpe at intervjuet gir en formdupp til den viktige kampen.