Henderson hyller Rodgers sin innflytelse

Liverpools kaptein bruker kveldens kampprogram til å servere lovord om sin gamle trener.

«Jeg har vært velsignet med noen fantastiske trenere og managere i løpet av karrieren min, og jeg håper at jeg alltid har forsøkt å uttrykke den takknemligheten jeg føler, både offentlig og privat», skriver Jordan Henderson i kveldens kampprogram.

«Her i Liverpool har jeg alltid følt at jeg har vunnet lotteriet med de lederne som jeg har måttet jobbe med.»

Takker Sir Kenny

Henderson ble hentet fra Sunderland i juni 2011, og fikk den røde Premier League-debuten mot sine gamle lagkamerater.

SIR KENNYS SOMMERSIGNERINGER: Jordan Henderson poserer med Charlie Adam, Alexander Doni og Stewart Downing på Melwood i 2011.

SIR KENNYS SOMMERSIGNERINGER: Jordan Henderson poserer med Charlie Adam, Alexander Doni og Stewart Downing på Melwood i 2011.

«Sir Kenny Dalglish viste at han trodde på meg ved å hente meg hit, og uten han og Damien Comolli er jeg sikker på at ting ville ha vært veldig annerledes for meg. Utover det at han tok avgjørelsen ved å signere meg, Sir Kenny gjorde at det å komme til slik en gigantisk institusjon for meg, som tenåring, var håndterbart. Han fikk meg til å føle meg inkludert.»

Utvikleren Brendan Rodgers

Liverpools kaptein påpeker at han kunne skrevet mange sider om Jürgen Klopp, men trekker frem Brendan Rodgers som en trener han skylder utrolig mye.

«Brendans tilnærming handlet alltid om å forsøke å hjelpe deg med å utvikle deg selv. Jeg lærte så mye av å jobbe for han. Og det mener jeg både profesjonelt og personlig.»

Her skjedde det store ting, da Henderson i 2012 fikk beskjed om at han kunne signere for Fulham. At han ble skulle vise seg å bli en solskinnshistorie.

«Jeg tror at jeg ble en bedre spiller og en bedre person, takket være den tiden han investerte i meg. Jeg ser tilbake på det nå og innser hvor mye av det jeg har tatt med meg i resten av karrieren min», skriver kapteinen.

Han avslutter programteksten med å ønske folk god jul, å holde seg friske og trygge, og nyte juletida.

Liverpool - Leicester kan du se på V Sport 1 og Viaplay, med avspark 20:45.