– Leicester under Brendan er et av de mest spennende lagene i ligaen

Jürgen Klopp liker Brendan Rodgers og måten lagene hans spiller fotball på.

I kveld er det kvartfinale i ligacupen, når Leicester City kommer til Anfield. Sist de røde var i en kvartfinale i denne turneringen, skulle laget spille VM for klubblag dagen etter, og måtte bruke de spillerne som ikke skulle bli sendt til Qatar.

Det endte med 5-0-tap på Villa Park, i en kamp der daværende U23-sjef Neil Critchley ledet laget fra sidelinjen. Liverpool hadde en snittalder på 19,5 år, og hadde åtte debutanter på banen. De 14 spillerne som var på banen hadde 16 førstelagskamper til sammen før den kampen.

Av spillerne som spilte den dagen, er det trolig kun Caoimhin Kelleher som kommer til å starte kveldens kamp.

– Leicester under Brendan er et av de mest eventyrlystne og spennende lagene i ligaen vår. Helt ærlig, så elsker jeg å se dem spille. Men ikke å spille mot dem, skriver Jürgen Klopp i kampprogrammet til kveldens kamp ifølge Liverpoolfc.com.

Vant FA-cupen

Leicester gikk hele veien i FA-cupen forrige sesong, og er et lag som har potensiale til å gjøre det godt i cupene.

– Da de vant FA-cupen forrige sesong var det en strålende kollektiv prestasjon av Leicester så klart, og jeg kunne ikke være gladere på Brendan og støtteapparatet hans sine vegne, skriver Klopp videre.

– De er en komplett pakke. En strålende balansert stall med spillere, som utvikler seg sesong for sesong. De har nye treningsfasiliteter i tillegg til en stadion som alltid er full og med lidenskapelig støtte, i tillegg til en strålende fotball-leder i Brendan. Det er en kul miks.

– I dag er vi rivaler, og vi ønsker desperat å sende dem ut av denne cupen. Det er en semifinaleplass som står på spill. Vi ønsker det, og det samme gjør de. Let’s go – game on, skriver Klopp.

Liverpool - Leicester spilles i kveld kl. 20.45, og vises på V Sport 1 og Viaplay.