En angriper er klar til Newcastle-kampen, mens en annen må stå over

Jürgen Klopp har kommet med en oppdatering på situasjonen til Roberto Firmino, Curtis Jones og Divock Origi.

Roberto Firmino er tilbake i full trening ved AXA Traning Centre etter en hamstringskade, mens Curtis Jones deltok på mesteparten av tirsdagens økt etter en øyeskade som har holdt ham ute av spill siden oktober. 

Liverpool må imidlertid høyst sannsynlig klare seg uten Divock Origi mot Newcastle.

– Jeg liker egentlig ikke å snakke om skader, for når jeg sier at nå ser det bra ut, så får jeg melding om en ny skade. Men det ser greit ut for øyeblikket. Vi har ikke noen nye skader, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Bobby er tilbake i full trening, og Curtis deltok på mesteparten av gårsdagens økt. Da har vi Harvey som er langtidsskadet. Divock har et lite problem, og det har Adrian også selvsagt. Resten er i fin form.

Liverpool - Newcastle spilles torsdag kveld klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.