Ingen nye skader - kvartett nærmer seg spill

Jürgen Klopp kom med oppløftende skadenytt på tirsdagens pressekonferanse.

Jürgen Klopp ble spurt om skadesituasjonen da han møtte pressen foran onsdagens møte med Everton på Goodison Park. Heldigvis er det ingen som har pådratt seg smeller siden lørdagens kamp mot Southampton. 

– Alle kom seg greit gjennom lørdagens kamp, sa Klopp. 

Han la også til at spillerne som er ute med skade nærmer seg spill igjen. Joe Gomez og Naby Keita er de som virker å være nærmest full trening med laget. 

Roberto Firmino trenger en uke til før han blir vurdert, og når det gjelder øyeskaden til Curtis Jones handler det bare om å vente til han blir klar igjen. Jones er frisk og rask, men er nødt til å ta seg tid så han ikke risikerer at synet blir skadet. Jones vil ikke få svekket syn etter å ha fått en finger i øyet på trening for snart en måned siden, men han kan få det dersom han returnerer til spill for tidlig.

Klopp nevnte ikke noe om Harvey Elliott på dagens pressekonferanse