Klopp forteller om usedvanlig vanskelige kampforberedelser

Det er utfordrende å forberede seg når du ikke aner hva du møter, etter at Spurs hade hatt to uker uten kamper.

– Ja, det er tøft, veldig krevende. Du spiller mot Tottenham og du ser at de så friskere ut i andre omgang, enn i første. Det er en intens periode og vi må sørge for at vi alle har de samme sjansene, den samme situasjonen så og si.

Jürgen Klopp hadde mye å snakke om etter å ha sett Liverpool avgi poeng i en intens kamp på Tottenham Hotspur Stadium.

– Det er vanskelig for øyeblikket, det skjønner jeg. Men utover det vet jeg ikke hvilket lag jeg kan stille med, fordi jeg venter alltid på testresultatene om morgenen.

Stor forskjell i kampprogram

Der de røde spilte både 4., 7., 11. og 16. desember, før de reiste til London, hadde Spurs spillefri siden de slo Norwich 5. desember. Kampene mot Rennes, Brighton og Leicester ble utsatt etter koroanutbrudd.

– Vi hadde ingen anelse om Tottenham-laget. Vanligvis når du forbereder for en kamp, har du en forestilling om hvem som spilte forrige uke og så videre, men vi var helt blanke. Og da vi så lagoppstillingen, bortsett fra (Pierre-Emile) Højbjerg var det stort sett førstelaget og de så friske ut.

I ettermiddag møtes Premier League-klubbene for å diskutere terminlista, og om den 20. ligarunden skal utsettes.