– Jeg håper vi forhører oss om disse to spillerne

Liverpool-legenden Phil Thompson råder Jürgen Klopp til å gå for to Dortmund-spillere i sommer. Det blir i så fall rådyrt.

Phil Thompson håper at hans gamle klubb skal sikre seg Borussia Dortmund-duoen Erling Braut Haaland og Jude Bellingham i sommer. Den gamle stopperkjempen innser at det blir knallhard konkurranse om signaturene til de to Bundesliga-stjernene, men håper i det minste at hans gamle klubb skal gjøre et forsøk på å signere begge spillerne.

Det har lenge versert rykter om at jærbuen Haaland kommer til å forlate Dortmund etter denne sesongen. Nordmannen har en utkjøpsklausul som kan aktiveres da, og klubber som Real Madrid, Manchester City og Chelsea linkes alle til landslagsspissen.

Haalands lagkamerat, Bellingham, har utviklet seg enormt i Bundesliga, og den tidligere Birmingham-spilleren er fortsatt bare 18 år gammel. Begge de to unge stjernene er således vært attraktive på overgangsmarkedet.

Forventer et storkjøp til sommeren

Januarvindet åpner snart, men mannen som vant ligaen sju ganger med Liverpool mener at Anfield-klubben bør spare mesteparten av sine midler til sommervinduet. Da er Haaland og Bellingham de to spillerne han helst ser ender opp på Anfield.

– Jeg håper vi sparer alle våre penger til i sommer, slik at vi kan gjøre et storkjøp da. Jeg mener vi trenger en spiss, og så trenger vi mer back-up på midtbanen, sier Thompson til Express.

HÅPER PÅ STORKJØP: Phil Thompson mener at Liverpool ville hatt god bruk for Erling Braut Haaland og Jude Bellingham.

HÅPER PÅ STORKJØP: Phil Thompson mener at Liverpool ville hatt god bruk for Erling Braut Haaland og Jude Bellingham.

– Det er et viktig område på banen, som vi må sørge for at vi er godt dekket på.

– Jeg liker å tro at hatten vår ligger i ringen allerede for noen store spillere som vil være tilgjengelige.

– Haaland er en, og også Bellingham, som jeg tror vil bli en stjerne. 

– Jeg håper vi forhører oss om disse spillerne. Vi må være med å kjempe om dem, og forhåpentligvis sparer vi pengene våre til et storkjøp.

Thompson ser gjerne at Liverpool styrker stallen også nå i januar, men da uten å bruke store penger på det.

– Ting går bra, men vi har hatt skader på midtbanespillere, så dersom det var opp til meg ville jeg kanskje hentet inn noen i den lagdelen. Det er maskinrommet, hvor vi skaper energien vår.