Det er ikke alle klubbene som ønsker supportere tilbake til siste ligarunde

Enkelte klubber er redd det kan gi en urettferdig fordel.

23. feb 2021 kl 19.29Arild Skjæveland

Dersom ting går etter planen, kan den siste Premier League-runden denne sesongen gå foran 10.000 supportere.

Liverpool tar imot Crystal Palace til den kampen, og er med det et av ti lag som vil få den hjemmebanefordelen med supportere tilbake.

Men det er slett ikke sikkert at det blir noe av. The Mirror rapporterer at flere klubber motsetter seg at noen klubber skal få en slik fordel, og bruker sportslig integritet som et argument. Det vil diskuteres mellom klubbene.

Det er noen kamper der mer kan stå på spill. Fulham, som kjemper mot nedrykk, skal ta imot Newcastle som også kan spille for sin Premier League-status neste sesong. Leicester skal møte Tottenham, og Aston Villa skal møte Chelsea. I de to sistnevnte kampene kan klubbene komme til å spille om europacupplasser.

Fulle tribuner neste sesong

Dersom alt går etter planen, vil England være tilbake til normalen 21. juni. Vaksineringen har kommet langt i landet, og mandag la statsminister Boris Johnson frem planen for gjenåpningen av landet.

Selv om det skulle komme tilbakeslag og forsinkelser, vil en da ha grunn til optimisme for fulle Premier League-stadioner igjen når neste sesong sparkes i gang til høsten.

Ifølge The Mirror gjør det at Premier League-sjefene nå er optimistiske før forhandlingen av en ny TV-avtale.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]