– En oppsummering av våre siste kamper

Jürgen Klopp fant det vanskelig å forklare hvorfor Liverpool igjen hadde en kamp hvor motstanderen tok bedre vare på sine sjanser.

20. feb 2021 kl 21.05Torbjørn Flatintflatin

- Vi skapte nok til å ha vunnet kampen, selv om vi slapp inn to mål, hevdet Jürgen Klopp etter 0-2 mot Everton på Anfield. Lagets fjerde hjemmetap på rad.

Brenner sjansene

- Vi var ikke skarpe nok mot et lag som lå dypt med sin defensive blokk. Samtidig føles det veldig vanskelig å snakke om det vi gjorde som var bra etter et slikt resultat, fortsatte manageren.

- Vi må forsvare oss bedre da Everton tok en tidlig ledelse. Jeg vil ikke si at det avgjorde kampen, men det hadde betydning for hvilken retning kampen tok.

- Det er vanskelig å forklare hvorfor de kan vinne kampen med det antallet sjanser de hadde, og at vi ikke kan ta vare på våre sjanser. Så vidt jeg kan huske hadde de en stor sjanse i tillegg til 0-1, headingen fra Coleman, og straffesparket var ikke straffespark, men det betyr ikke noe nå.

Vil komme tilbake

- Det kjennes som om dette var en oppsummering av våre siste kamper. Det var nok en kamp hvor vi behøvde at noe skulle gå vår vei.

- Nå fikk vi nok en skade med Jordan Henderson ute og det kjennes virkelig tøft.

- Vi kan imidlertid ikke gjøre annet enn å bite tennene sammen og komme tilbake, noe vi vil gjøre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]