– Har gjort det for lett for de siste lagene som har kommet hit

Andy Robertson hadde aldri tapt en ligakamp på Anfield som Liverpool-spiller før i januar. Nå lengter han etter seiersfølelsen.

20. feb 2021 kl 16.05Jens Bessesen

Andy Robertson kom til Liverpool sommeren 2017, og hadde ikke opplevd tap på Anfield med de røde før Burnley kom på besøk i januar. Men nå har skotten tre ganger på rad kjent på hvordan det er å tape på hjemmebane. 

– Vi har alltid prøvd å gjøre Anfield til et fort som ingen liker å komme til. Dessverre har vi gjort det for lett for de tre siste lagene som har kommet til Anfield, og det er uakseptabelt. Vi baserer oss mye på hjemmeformen, sier han. 

Vil bygge momentum

– Hvis Everton skal få et resultat, må vi gjøre det så vanskelig for mulig for dem å få det. Men vi skal gjøre alt for å få tre poeng og komme tilbake på rett kjøl. Det er tre poeng vi virkelig trenger for å tette luken til lagene foran oss, sier Robertson til liverpoolfc.com.

Etter en god forestilling mot RB Leipzig håper venstrebacken at Liverpool nå kan bygge momentum.

– Vi har klart å sette sammen to eller tre gode resultater før vi har falt litt av igjen. Det så vi nylig et eksempel på, da vi vant borte mot Tottenham og West Ham, men fulgte det opp med nye tap, sier han. 

For selvtilliten gjør det godt med seiere.

– Du så det tirsdag kveld - guttene ble bedre og bedre etter hvert som kampen gikk, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]