Vil ha titusenvis av supportere på finalen i Istanbul

Liverpool kan få drømmegjensyn med supporterne på Atatürk i Istanbul.

18. feb 2021 kl 08.43Jens Bessesen

En ekstra motivasjon for å komme seg til årets Champions League-finale vil være muligheten for å spille foran titusener av supportere igjen. Ifølge Daily Mail jobbes det nå med planer om å slippe inn mellom 22.500 og 37.500 supportere på kampen.

Sannsynligvis vil flesteparten av billettene gå til lokale tilskuere i Istanbul. 

Fjorårets finale skulle egentlig blitt spilt på Atatürk Olympiastadion i Tyrkia, men ble avlyst på grunn av koronaviruset. I stedet ble sluttspillet flyttet til Lisboa, der Bayern München vant finalen foran tomme tribuner i august. 

I år får Istanbul en ny sjanse til å være vertsby, for første gang siden Liverpool opplevde en av sine mest magiske kvelder der i 2005. 

Vraket Uefa-forslag

Nyheten kommer samtidig som Premier League-klubbene har valgt å vrake deler av Uefas planer for fremtidens Champions League. Et forslag om å la tidligere prestasjoner være grunnlag for kvalifisering til turneringen fra 2024 ble ikke godt tatt imot. De vil i stedet at ligaposisjon skal avgjøre hvem som kommer med, som i dag.

Men flere enn England må trolig gå imot planene om Uefa skal lytte, melder Daily Mail.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]