Bekreftet: Liverpool må til Budapest igjen for å spille returoppgjøret

Returoppgjøret mellom Liverpool og RB Leipzig blir spilt på samme arena.

3. mar 2021 kl 21.23Jens Bessesen

Puskas Arena i Budapest blir arena også for returoppgjøret mellom Liverpool og RB Leipzig i Champions League. Det bekrefter det ungarske fotballforbundet. 

Smittesituasjonen i England gjør at RB Leipzig ikke får reise til Anfield uten å måtte gå i karantene når de returnerer til Tyskland. Derfor må også det andre oppgjøret i duellen flyttes til nøytral grunn. For øvrig får Manchester Citys hjemmekamp mot Borussia Mönchengladbach uken etter gå som planlagt. Dette på grunn av lokalpolitiske vurderinger i Tyskland.

Kampen spilles onsdag 10. mars. Liverpool møter Fulham på Anfield tre dager før, og får dermed en ekstra reise de ikke hadde trengt å ta i en normal situasjon. U

Liverpool leder 2-0 etter det som ble definert som bortekampen, og kan trolig ryke på bortemål om RB Leipzig for eksempel skulle vinne for eksempel 3-1 i det andre oppgjøret, til tross for at begge kampene blir spilt på samme arena.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]