Store overraskelser i lagoppstillingen!

Lagoppstillingen er klar.

7. mar 2021 kl 14.00Arild Skjæveland

Liverpool har tapt fem ligakamper på rad på Anfield. Det har aldri skjedd før i klubbens historie. Nå må Jürgen Klopp og spillerne sørge for at det stopper der, og at de røde finner en må å vinne kamper igjen på.

Det er fortsatt ikke for sent til å klare en topp fire-plassering i Premier League denne sesongen – men da må det snu nå!

Fulham kommer til Anfield i ganske god form, og har godt håp om å redde plassen. De er i bedre form enn lagene foran seg på tabellen, og har ingen skadeproblemer.

Wow... For en lagoppstilling. Den er det nok ikke mange som hadde spådd. Jürgen Klopp velger Rhys Williams og Nat Phillips som midtstoppere, og setter Trent Fabinho, Thiago, Jones og Mané på benken! Her må tanken være at det er onsdagens kamp mot RB Leipzig som gjelder.

Naby Keita kommer inn og får sin første kamp siden Liverpool slo Crystal Palace 7-0, og Diogo Jota får sin sjuende start.

Roberto Firmino skal ha en liten smell. Det er grunnen til at han ikke er i troppen. Ben Davies ble meldt frisk før helgen, men er ikke i troppen...

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, N.Williams, Phillips, R.Williams, Robertson, Wijnaldum, Milner, Keita, Shaqiri, Salah, Jota 

Benk: Adrian, Fabinho, Thiago, Mane, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Origi, Alexander-Arnold

Fulham: Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina; Reed, Lemina; Cordova-Reid, Cavaleiro, Lookman, Maja

Benk: Fabri, Loftus-Cheek, Zambo Anguissa, Mitrovic, Kongolo, Bryan, Robinson, Ream, Hector

Kampen spilles kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]