– Ville heller spilt mot van Dijk eller Matip

Diogo Jotas arvtaker i Wolverhampton skulle ønske Liverpools førstevalg på stopperplass var skadefrie.

14. mar 2021 kl 23.18Jens Bessesen

Mannen som har tatt opp arven etter Diogo Jota i Wolverhampton er Pedro Neto. Når i tillegg stjernespiss Raul Jimenez har vært ute i lang tid med kraniebrudd har mye av ansvaret blitt lagt i Netos føtter, og 21-åringen har gjort en imponerende sesong.

Foran mandagens møte med Liverpool har kantspilleren snakket om Liverpool, som ikke har noen av sine tre rutinerte midtstoppere tilgjengelig. Neto liker ikke å ha den fordelen.

– Jeg ville heller spilt mot van Dijk eller Matip fordi jeg liker å teste meg mot de beste så jeg kan forbedre meg, sier han ifølge Liverpool Echo.

– Det beste vi kan gjøre for å lære i fotball er å spille mot de beste, legger han til.

I god form

Neto snakker også om hvordan han har tatt over ansvaret offensivt etter at Jota dro til Liverpool, men unggutten sier at han følte på ansvaret også før det.

– Selv da jeg ikke spilte så mye og Diogo startet, da jeg bare spilte 25 minutter, var jeg selvkritisk fordi jeg alltid ville bidra med mål og målgivende, sier han.

Wolves har hatt en tøff sesong og ligger på 13. plass, men har kun tapt en av de siste syv kampene i ligaen. Det var mot serieleder Manchester City.

– Det er alltid vanskelig å møte Liverpool, men vi må ta vare på sjansene våre i disse vanskelige kampene og vise at vi kan spille, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]