Duo tilbake på treningsfeltet

Liverpools forberedelser til kampen mot Newcastle er i full gang. Se bildene fra dagens trening her.

22. apr 2021 kl 18.28Einar Kvande

I solskinnet i Kirkby i dag kunne vi se Nat Phillips tilbake i lett trening sammen med fitness-trener David Rydings. 24-åringen måtte stå over kampen mot Leeds på grunn av en liten hamstringskade. Dersom midtstopperen kan trene for fullt i morgen, vil han være aktuell for troppen mot Newcastle på lørdag.

Tilbake i trening var også Curtis Jones, som har stått over de tre siste kampene på grunn av et muskelproblem. Jones har ikke vært i aksjon for Liverpool siden 1-0 tapet for Chelsea den 4. mars. Han var ubenyttet reserve i fem kamper, før han fikk en skade som gjorde at han ikke var i troppen mot Aston Villa, Real Madrid og Leeds. 

Diogo Jota var ikke med på noen av treningsbildene fra Kirkby i dag, men det har ikke kommet noen meldinger om at han er skadet.

Caoimhin Kelleher og Divock Origi virker fortsatt å være ute med skader, og det er selvsagt også kvartetten Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Joe Gomez og Joel Matip.