Allardyce med sarkastisk kommentar om Klopp

West Bromwich-manager Sam Allardyce var ikke spesielt fornøyd etter at Liverpool slo hans lag på overtid.

17. mai 2021 kl 14.54Einar Kvande

Alisson Beckers mål på overtid av overtiden ble rett og slett mer enn West Bromwich-manager Sam Allardyce kunne tåle. 

Big Sam var spesielt bitter over Liverpools første mål i kampen, og at hans lag fikk en scoring annullert av VAR.

– Scoringen i siste minutt kunne vi ha unngått, om vi hadde gjort jobben vår bedre. Men keeperen deres ville ikke ha reddet det annullerte målet vårt, selv om Matt Phillips ikke hadde vært foran ham. Men slik er det, og vi må akseptere det. Men det er skuffende. Og dommeren gjør en feil i forkant av deres første mål. Jeg skuffet over at vi ikke fulgte med i sluttsekundene, slik at keeperen deres kunne score vinnermålet. Det var hardt å svelge, for vi presterte eksepsjonelt godt mot et godt Liverpool-lag.

– Han er over 190 centimeter høy, så vi burde ha satt en av våre største spillere til å markere ham. Det var et kvalitetsinnlegg og en kvalitetsheading, men han fikk gå opp helt fritt. Det var ingen som markerte ham. Det var skuffende.

– Vi scoret et mål som ble feilaktig annullert. Robson-Kanu kunne ha scoret tre mål, og det var større sjanser enn Liverpool-skapte da våre var alene med keeper. 

Men det er Allardyce sin sarkastiske kommentar om Jürgen Klopp som har fått mest oppmerksomhet i England. 

– Dere vet Jürgen, han tror alltid at han har rett, gjør han ikke? Dere vet hva jeg mener. Han tror alltid han har rett. Kanskje gjør jeg det samme. Han er en heldig mann i kveld, og han vet det, uttalte West Bromwich-manageren.