– De 10 000 gjorde en veldig god jobb i dag

I seiersrusen etter 2-0 over Crystal Palace glemte ikke Jürgen Klopp den tolvte mann.

23. mai 2021 kl 21.01Einar Kvande

For første gang på et halvt år var publikum tilbake på tribunene på Anfield, og for første gang siden mars i fjor var det publikum på alle fire sider av stadion. Med fans tilbake på tribunene ble det en ekstra følelsesladet ettermiddag for Jürgen Klopp.

– Jeg klarer ikke å oppsummere alt. Det var for mye som skjedde, om jeg skal være ærlig. Men å få muligheten til dette, å spille sesongens siste kamp foran 10 000 tilskuere, betyr utrolig mye for oss, sa Klopp etter at hans lag hadde klart å kvalifisere seg til Champions League.

– Ingenting galt sagt om det 45 000 andre som vanligvis er her, men som ikke var her i dag, men de 10 000 som var her gjorde en veldig god jobb. Da vi kom ut på banen føltes det som det var fullt hus på stadion! Det var helt utrolig. Det var så fint å oppleve dette sammen med supporterne. Alt blir bedre med fans på tribunene, og vi blir bedre når det er fans på tribunene, slo Liverpool-manageren fast.

– Vi kjemper hardere når det er folk på tribunene, fordi de støtter oss, og gir oss et løft. De hjelper oss. Det at vi klarte dette uten dem nesten hele sesongen gjør prestasjonen vår enda større, om jeg skal være ærlig. Men vi ønsker ikke gjøre dette uten dem en gang til. Da er jeg 100 prosent ærlig!