– Hvorfor kan han ikke reise tilbake til Liverpool og spille der?

Harry Wilson fikk 10 på spillerbørsen etter en utrolig forestilling mot Birmingham.

1. mai 2021 kl 19.53Einar Kvande

«Han beste prestasjon så langt. Hans første mål var en vidunderlig avslutning, og så fulgte to frispark av den typen som har blitt hans varemerke. Dette er en passende måte å avrunde Cardiff-karrieren på. Rett og slett utrolig».

Dette var dommen til Wales Online, som ga Harry Wilson 10 på spillerbørsen etter den utlånte Liverpool-spillerens imponerende hat-trick i Cardiffs 4-0 seier over Birmingham.

Etter kampen mente Mick McCarthy at Wilson nå må være god nok til å spille for Liverpool neste sesong, etter angriperens femte, sjette og sjuende mål for Cardiff for sesongen.

– Hvorfor kan han ikke reise tilbake til Liverpool og spille der? Han er deres spiller. Jeg skal ikke si noe om hvor han skal spille neste sesong, men han er en spiller av ypperste kvalitet, uttalte Cardiff-manageren til Wales Online.

– Han er en god proff. Selv etter den første kampen hvor han ble satt ut av laget responderte han strålende. Det er hva jeg elsker ved ham. Hans talent og hans sterke ønske om å spille.

– Han er Liverpools spiller, og jeg ville elsket å se ham reise tilbake dit og spille for dem. Han har vært i Hull, Bournemouth, Derby og her. Jeg tror han føler han fikk en urettferdig dom i Premier League siden Bournemouth rykket ned, og det ble på en måte hengende ved ham. Det bør det ikke gjøre. Jeg så ham spille for dem, og jeg håper virkelig at han får spille i Premier League neste sesong. Det er der han fortjener å være.

– Du får ikke et bedre hat-trick enn dette

McCarthy mener at Wilson har vært Cardiffs beste spiller siden han tok over som manager i klubben i januar. Cardiff-manageren beskriver dagens hat-trick som vidunderlig.

– Jeg har ikke sett noe bedre hat-trick. Det var strålende. Det første målet var helt utrolig. Det var utsøkt, med utsiden av venstrebeinet. Det andre målet kom på et frispark han skrudde rundt muren, og det siste satte han i krysset. Det var vidunderlig. Du får ikke se noe bedre hat-trick enn det der.