Klopp kommer ikke til å bry seg om hva rivalene gjør på transfermarkedet i sommer

Liverpool har en ny midtstopper på blokka, og kan også være ute etter forsterkninger på midtbanen med Georginio Wijnaldum på vei ut Shankly Gates.

23. mai 2021 kl 11.54Einar Kvande

– Uansett hva vi gjør eller ikke gjør i det kommende transfervinduet, så kommer vi ikke til å bruke transfers som noen unnskyldning, sa Klopp til pressen fredag.

– Vi kommer til å gjøre det på den måten vi har gjort det tidligere år. Dersom det var penger tilgjengelig, brukte vi dem. Dersom det ikke fantes penger, så brukte vi ikke penger. Det er slik det er.

– På et eller annet tidspunkt under preseason håper jeg at vi har det laget vi skal spille med resten av sesongen samlet. Vi jobber for å få til det. 

– Vi ønsker å være en veldig vanskelig motstander for våre rivaler. Det er det viktigste. Vi vil kanskje ikke være verdens beste lag når sesongen starter, men vi ønsker å være det laget som ingen ønsker å spille mot fordi vi er så gode. Jeg tror det er mulig å få til.

– Mitt ansvar er å forbedre laget, selv om vi ikke signerer noen også. Ærlig talt. Vi har alt. Vi har rutine, vi har spillere i sin beste alder, og vi har unge spillere. Derfor er dette hovedfokuset mitt for øyeblikket.

Resten får vi se på. Uansett hva andre klubber finner på, så vil det ikke påvirke hva vi gjør. Det er sikkert. 

Fornøyd med troppen

Tottenhams Harry Kane er en spiller som har signalisert at han vil flytte på seg, og både Manchester City, Manchester United og Chelsea skal være interesserte i England-kapteinen som er verdsatt til 100 millioner pund.

Siden Liverpool vant Champions League i juni 2019 har Anfield-klubben kun brukt rundt 10 millioner pund netto på transfermarkedet. Og Klopp sier han er fornøyd med den troppen han har.

– Jeg er veldig godt fornøyd med min tropp. Veldig, veldig godt fornøyd.

– Om vi kan forbedre troppen? Ja, alle tropper kan forbedres. Har vi råd til det? Jeg vet ikke. Er det nødvendig? Jeg vet ikke.

– Vi får se hva som skjer. Jeg vet ikke det nå, om jeg skal være ærlig. Vi må ta avgjørelser både når det gjelder spillere inn og ut. Det er normalt om sommeren.