Liverpool-backen dediserte seieren til vesle Jordan

Dødsfallet til den ni år gamle Liverpool-supporteren Jordan Banks har fått mye oppmerksomhet i England denne uken, og før kampen mot Manchester United varmet Liverpool-spillerne opp med T-skjorter med Jordan på ryggen.

14. mai 2021 kl 10.36Einar Kvande

Ni år gamle Jordan Banks omkom etter å ha blitt truffet av et lynnedslag mens han spilte fotball på hjemmebanen sin i Blackpool. Dødsfallet til den livsglade gutten har fått mye oppmerksomhet i britiske medier, og det har også rørt Liverpool-spillerne, som hedret Jordan og hans familie på sin helt spesielle måte foran storkampen mot Manchester United på Old Trafford.

Liverpool-spillerne varmet nemlig opp med T-skjorter med Jordan 7 på ryggen.

Etter at Manchester United var beseiret 4-2 skrev venstreback Andy Robertson på Twitter:

«3 IGJEN!!! Dette var for Jordan. Hvil i fred lille mann»

Niåringen ble kalt «Mini-Milner» av sine trenere.

Jordan Banks sine foreldre har ifølge Liverpool Echo donert guttens organer, slik at han nå bidrar til å redde livet til tre andre barn.