Liverpool skal ikke være interessert likevel

Det er ikke sikkert at Liverpool kommer til å kjøpe en erstatter for Gini Wijnaldum.

28. mai 2021 kl 12.04Jens Bessesen

Liverpool har lenge vært linket til Brightons midtbanespiller Yves Bissouma, som har imponert stor denne sesongen. 24-åringen fra Mali er etter sigende ønsket av en rekke storklubber, men nå skriver James Pearce i The Athletic at Liverpool ikke er en av dem. 

«Til tross for spekulasjonene, forstår The Athletic det slik at Brighton & Hove Albions Yves Bissouma ikke er et overgangsmål», skriver Pearce. 

Liverpool.no omtalte torsdag Bissouma som et av tre potensielle midtbanekjøp for Liverpool i sommer, men skal vi tro Pearce, som har meget god innsikt i klubben, kommer det altså ikke til å skje. 

Ingen erstatter for Gini?

Det er nemlig ikke sikkert at Liverpool kommer til å kjøpe en erstatter for Gini Wijnaldum, som har spilt sin siste kamp for klubben. 

«Kilder på Anfield har signalisert at det å kjøpe en erstatter for Wijnaldum ikke blir ansett som en nødvendighet», skriver Pearce. 

Jürgen Klopp har, som liverpool.no omtalte torsdag, fremdeles bra med spillere å velge mellom på midtbanen.

Fabinho og Thiago er i form, Jordan Henderson er skadefri, James Milner og Alex Oxlade-Chamberlain likeså, mens Curtis Jones bare kommer til å bli bedre og bedre, og Naby Keita er en meget god spiller om han blir kvitt skadeproblemene.

Skader er nok nøkkelordet som gjør at det er nærliggende å tro at Klopp og sportsdirektør Michael Edwards i det minste vurderer å hente en midtbanespiller i sommer.

Avhenger av salg

Men som alltid avhenger kjøp av hvor mye Liverpool får inn på spillersalg denne sesongen. Målet er å håve inn rundt 50 millioner pund til sammen på trioen Divock Origi, Marko Grujic og Harry Wilson. 

Andre spillere som ifølge Pearce kan forlate klubben er Loris Karius, Sheyi Ojo, Ben Woodburn, Liam Millar og Taiwo Awoniyi, der sistnevnte kan bli solgt for rundt åtte millioner pund.