Forventer budkrig for Brightons midtbanemann

Jamie Carragher tror 24-åringen blir ettertraktet denne sommeren.

13. apr 2021 kl 17.26Arild Skjæveland

Yves Bissouma er en spiller som har imponert mange etter at han kom til Brighton fra Lille for 15 millioner pund sommeren 2018.

24-åringen er nå inne i sin tredje sesong i Premier League, og til sommeren har han kun to år igjen av kontrakten sin på Amex Stadium.

Det siste året har han blitt linket til Liverpool, Manchester United, Arsenal, Leicester, Real Madrid og flere andre storklubber. Brighton & Hove Independent skrev i januar at han trolig ville koste rundt det samme som Arsenal betalte for Thomas Partey fra Atletico Madrid – 45 millioner pund.

Forventer budkrig

Liverpool ser ut til å miste Gini Wijnaldum til sommeren, og landslagsspilleren fra Mali har av flere blitt pekt ut som en god erstatter for ham.

Mandag spilte Bissouma mot Everton, i en kamp som endte 0-0. Midtbanespilleren var tema i Monday Night Football-studioet på Sky Sports etter kampen.

– Det store samtaleemnet eller lyspunktet i kampen, var hvordan Bissouma spilte. Han var banens beste spiller, men ikke bare den beste på banen, han var banens beste med en en enorm margin, sa Jamie Carragher.

– Du ser på ham, og han ser virkelig ut som en spiller i toppklasse. Han var strålende på Old Trafford, og han ser bare ut til å være langt bedre enn alle andre på banen i kveld. Han er en som flere lag har snakket om og sett på, men jeg tror ikke de bare vil se på ham lenger – jeg tror de kommer til å by på ham etter sesongen, sier Liverpool-legenden videre.

– Han har et par år igjen av kontrakten sin, og jeg vet at Brighton-supportere vil se på dette og si «hvorfor prøver du å selge en av våre beste spillere?». Men han har et par år igjen på kontrakten, og du har nå kommet til det punktet der han enten signerer en ny kontrakt, eller at Brighton får store penger for ham. Slik er modellen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]