Var fysisk og følelsesmessig utmattet etter forrige sesong

Andy Robertson hadde stort behov for ferie etter en tøff sesong.

28. jul 2021 kl 15.40Jens Hapnes Rege

Andy Robertson spilte hele 4319 minutter for Liverpool forrige sesong, i tillegg til at han var sentral på landslaget gjennom hele sesongen, og i sommerens EM-mesterskap. 

Skotten arbeidet utrettelig i samtlige kamper, og hadde stort behov for en ferie etter sesongen. 

Utmattet

– Jeg la ned mye innsats forrige sesong, og spilte veldig mange kamper. Jeg følte det fysisk, men følelsesmessig også, det var mye opp og ned, innleder han i et intervju med Liverpools hjemmeside.

– Etter europamesterskapet og slik det endte var jeg veldig utmattet og prøvde bare å slappe av den neste uken. 

Skotten fikk en ekstra uke fri av Jürgen Klopp etter den store belastningen i 2020/21-sesongen. 

– Heldigvis ga manageren meg litt ekstra fri, som jeg setter pris på. Jeg fikk tilbringe kvalitetstid med familien min, og desto viktigere fikk kroppen min restituert seg, forteller han. 

UTHVILT: Robbo er tilbake til sitt vante jeg på trening.

UTHVILT: Robbo er tilbake til sitt vante jeg på trening.

Utvhilt

Etter å ha få en snau måneds ferie er Robertson nå klar for en ny sesong. 

– Nå føler jeg meg bra og frisk, og er klar for å forberede meg for en stor sesong. Treneren har vært snill med oss landslagsspillere slik at vi kommer litt senere enn de andre, og noen er fortsatt ikke her enda. 

– Det negative med det er at andre spillere har vært her ti-tolv dager og er i storform, mens vi prøver enda å finne fotfeste. 

Nå handler det om å få tilbake godfølelsen med ballen i beina.

– Jeg føler meg bra fysisk, og trenger bare å få tilbake kampformen nå. Den eneste måten å gjøre det på er å trene, kjempe seg gjennom øktene med tunge bein og forhåpentligvis få minutter på banen også. 

– Da kommer man nærmere og nærmere, og så er sesongåpningen rett rundt hjørnet og vi vil alle være klare til Norwich-kampen. 

Torsdag kan Robertson få sine første minutter når Liverpool møter Hertha Berlin. Kampen starter 20.20 og sendes på LFCTV Go.