Hinter om taktisk trekk fra Tuchel for å stoppe Trent

Chelsea-manageren kan komme til å gjøre endringer på laget for å forhindre farlige innlegg fra Liverpools høyreback.

27. aug 2021 kl 15.46Einar Kvande

Chelseas offisielle nettsted presenterer siste nytt om blåtrøyenes mannskap foran helgens kamp mot Liverpool, og der antydes det at Thomas Tuchel kan komme til å gi Ben Chilwell hans første start for sesongen, i håp om å nøytralisere Trent Alexander-Arnold. Reece James vil spille på motsatt flanke.

Det hintes oogså om at N'Golo Kante vil komme inn og starte sentralt på midtbanen sammen med Jorginho. 

Med sju seiere på Anfield siden 1992 har Chelsea en bedre seiersrate på Anfield enn noe annet Premier League-lag med unntak av Manchester United, som har vunnet tolv ganger i Liverpools lekegrind. En av disse seirene kom forrige sesong, da Mason Mount sørget for at blåtrøyene vant 1-0.

Chelsea har vært en hyppig gjest på Anfield

Dette blir Chelseas 91. besøk på Anfield. Det er ingen andre baner de har besøkt mer. 

Siden Thomas Tuchels første kamp i januar er det ingen Premier League-keepere som har holdt buret rent flere ganger enn Edouard Mendy, med elleve smultringer. Totalt har Mendy holdt buret rent i 18 av de 33 ligakampene han har spilt for London-klubben. Ingen keepere i Premier League-historien som har spilt over 10 kamper kan vise til bedre tall. 

Liverpool v Chelsea spilles på Anfield lørdag klokken 18.30. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.