– Om det er ett område på banen der vi har alt vi trenger, så er det midtbanen

Jürgen Klopp ser ikke behovet for å kjøpe en ny midtbanespiller.

27. aug 2021 kl 20.40Jens Bessesen

Jürgen Klopp fikk på fredagens pressekonferanse nok en gang spørsmål om Gini Wijnaldum og om han savner den nederlandske midtbanespilleren etter at han dro til PSG. Klopp svarte at de savner Wijnaldum i garderoben, men at midtbaneparken til Liverpool er mer enn god nok.

– Vi kan jo telle antall midtbanespillere. Om det er ett område på banen der vi har alt vi trenger, så er det på midtbanen. Vi behøver ikke å hente inn en spiller til, sier Klopp.

Ny rolle

I stedet for en ny signering har Harvey Elliott kommet tilbake fra lån og tilpasset seg en ny rolle i Klopps midtbanetrio. Elliott fikk spille fra start mot Burnley forrige helg og imponerte stort.

– Harvey ville trolig ikke spilt forrige helg om Gini fortsatt hadde vært her. Men han storspilte, sa Klopp.

Wijnaldum spilte de aller fleste kampene forrige sesong, men Klopp håper at de minuttene kan bli fordelt ut på flere spillere denne sesongen - og han nevnte flere på pressekonferansen.

– Vi har andre også. Curtis Jones. Naby Keita har spilt to veldig gode kamper. Jeg vet ikke om han ville ha spilt om Gini fortsatt hadde vært her. Thiago har ikke startet ennå. Vi har Oxlade-Chamberlain, og Fabinho selvsagt. Det er ikke behov for å kjøpe en ny midtbanespiller, selv om det finnes ledige spillere på markedet, sa Klopp.

Har blitt linket til flere

Det er spesielt tre navn Liverpool har blitt linket til når det kommer til midtbanespillere i sommer. Yves Bissouma fra Brighton, Youri Tielemans fra Leicester og Florian Neuhaus fra Borussia Mönchengladbach.

Så sent som torsdag ble Bissoumas navn nevnt igjen, men ryktet ble raskt avfeid. Det virker som Liverpool er fornøyd med midtbanen de har, noe Klopp også ga uttrykk for. På pressekonferansen sa han at han forventer et rolig avslutning på overgangsvinduet for Liverpool.

– Dersom det finnes en spiller vi virkelig ønsker oss, så skal jeg love dere at vi vil gå for ham, sa Klopp.