Elliott måtte ut med alvorlig skadeElliott har postet en melding på sosiale medier

Liverpools stjerneskudd kan ha fått en alvorlig skade.

12. sep 2021 kl 18.58Arild Skjæveland

Før timen var spilt kastet Leeds-innbytter Pascal Struijk seg inn i en takling på Liverpools stjerneskudd Harvey Elliott.

Vi fikk ingen repriser av det som skjedde, og kameramannen valgte også å filme bort fra 18-åringen – men det var tydelig at dette var en veldig alvorlig skade.

Det kunne en se utifra reaksjonene til Mohamed Salah, som umiddelbart signaliserte til benken og dro drakten over hodet. Uten å vite det sikkert, kunne det se ut som at foten var litt ute av stilling og at det er snakk om en alvorlig ankelskade. 

VAR var inne og ga Pascal Struijk det røde kortet, og etter flere minutter med behandling på banen måtte Elliott ut på båre. Elliott fikk applaus fra store deler av Elland Road-publikummet da han ble bært av banen, og applauderte tilbake.

Vi kommer til å følge denne saken utover kvelden – men mye tyder på at dette kan bli et langvarig avbrekk for en spiller som virkelig hadde funnet sin plass i laget.

På stillfoto vi har sett fra situasjonen, kan vi se at den venstre ankelen kommer under låret til Struijk, og ser ut til å henge igjen i gresset. På andre stillfoto. Det vil være veldig overraskende om Elliott spiller igjen denne sesongen.

La ut melding på sosiale medier

Elliott har lagt ut denne meldingen på sosiale medier.