– Han er slik en allsidig spiller med en så sterk mentalitet

Troppens veteran høstet litt ekstra med skryt på dagens pressekonferanse.

20. sep 2021 kl 23.43Øystein Tronstad

Da Trent Alexander-Arnold ringte legen på lørdag ble det besluttet at han ikke ville spille ligakampen mot Crystal Palace. Han er heller ikke i troppen til tirsdagens cupkamp mot Norwich. Mot Palace ble Trent erstattet av troppens veteran.

– Han (Milner) er slik en allsidig spiller med en så sterk mentalitet. Å kunne tilpasse seg så raskt til en ny posisjon, mot en veldig erfaren Premier League-ving, sier Pepijn Lijnders på dagens pressekonferanse.

Driblefanten Wilfried Zaha hadde lite hell med seg mot 35-årige Milner, som har vært mer vant til å steppe inn på venstreback. Det forhindret ikke veteranen fra å legge ned 10,93 kilometer, fire taklinger og 13 innlegg.

VANSKELIGE ARBEIDSFORHOLD: Crystal Palace-kaptein James McArthur fikk lite gratis mot Fabinho og James Milner.

VANSKELIGE ARBEIDSFORHOLD: Crystal Palace-kaptein James McArthur fikk lite gratis mot Fabinho og James Milner.

– Vi hadde noen flotte kombinasjoner. Milner dominerte høyreflanken. Det er ikke til å tro, skryter Lijnders.

– James Milner fikk vite tre timer før avspark at han skulle spille. Jeg har stor respekt for måten han løste oppgaven på.

Vært med Klopp hele veien

Det er kun fire spillere igjen fra Liverpool-laget som Jürgen Klopp tok over i 2015. Divock Origi, Roberto Firmino, Jordan Henderson og James Milner. 

Firmino har vært en av Klopps absolutte favoritter, Origi har skutt seg inn i Champions League-hjertene blant supporterne, Henderson har båret kapteinsbindet 200 ganger og Milner fortsetter å imponere, uansett alder og posisjon.

Mot Norwich tirsdag kveld er det gode muligheter for å få se mer fra Milner. Da trolig som midtbanespiller.