Først personlige problemer, så korona

Den siste måneden har vært tøff for den utlånte Liverpool-stopperen Ben Davies.

Ben Davies har ikke hatt det lett den siste måneden. På grunn av personlige problemer har han ikke spilt kamp for Sheffield United siden den 4. desember, og når han endelig var på vei tilbake etter dette testet han positivt for koronaviruset.

– Ben Davies var den siste i vår tropp som testet positivt for Covid-19, noe som var skuffende, da han hadde bygd seg opp igjen, og var i veldig god form. Vi ønsket å involvere ham igjen, uttaler manager Paul Heckingbottom til YorkshireLive.

– Han har en rekke symptomer på viruset, så han må være forsiktig nå. Vi får se hvordan tilstanden hans er når han kommer tilbake, legger Sheffield United-manageren til.

Personlige problemer

Den 12. januar avslørte Heckingbottom at Davies hadde vært borte fra klubben siden før den 20. desember på grunn av personlige problemer.

– Han har gått glipp av mange treninger og kamper, men nå er han tilbake og trener individuelt på gress, sa Heckingbottom til YorkshireLive for ni dager siden.

Liverpool hentet Davies fra Preston North End som back up på stopperplass for ett år siden, men forsvarsspilleren har ikke spilt et eneste minutt for Anfield-klubben. For Sheffield United har han spilt 14 kamper i Championship.