Har nytt møte med Fulham i morgentimene – forhandlingene skal være i sluttfasen

Det virker som ting går riktig vei i Liverpools jakt på Fabio Carvalho.

Det ligger an til å bli en svært spennende mandag!

Søndag bekreftet Liverpool kjøp av Luis Diaz fra Porto, og bare noen timer etter at den overgangen var bekreftet, ble det lagt inn et bud på Fulhams spennende tenåring Fabio Carvalho.

19-åringens kontrakt går ut til sommeren, og i november gjorde han det klart at han ikke kom til å forlenge avtalen. Det er en rekke klubber som ønsker seg den driblesterke offensive midtbanespilleren, og Liverpool har nå forsøkt seg på et bud allerede i dette vinduet. De skal også være klare for å la Fulham, som jakter opprykk, få låne tilbake spilleren for resten av sesongen.

«Transferguru» Fabrizio Romano skriver på Twitter at forhandlingene mellom de to klubbene nå går inn i sluttfasen. Budet skal være på sju millioner euro, og det er nå strukturen på hvordan overgangssummen skal betales som blir diskutert. 

I et svar til The Anfield Talk på Twitter, skriver Romano at det er et nytt møte i morgentimene mandag. Vi følger utviklingen utover dagen.

Det høres ut som dette er noe som kommer til å gå i orden!

Født i Lisboa

Carvalho ble født i Lisboa i Portugal, men flyttet sammen med sin familie til Storbritannia i ung alder. Han sluttet seg til Fulham fra det lokale laget Balham i 2014. Den gangen var også Chelsea, Arsenal og Manchester United interesserte i ham. 

På prøvespill i Fulham gjorde han to mål og serverte tre målgivende pasninger da hans lag kom tilbake fra 0-3 og slo Tottenham 5-3. 

Han gikk gradene ved Fulhams akademi, og fikk sin debut under Scott Parkers ledelse forrige sesong. Han scoret i sin første start i Premier League mot Southampton.

Denne sesongen har han virkelig fått vist seg frem. Han har scoret sju mål og har fire målgivende på 18 kamper i Championship denne sesongen. Fulham topper Championship, og har en luke på fem poeng ned til Blackburn på andreplass. Fulham har også én kamp mindre spilt, og ser ut til å kunne rykke direkte opp igjen til Premier league.